Subota 28. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Četvrtak 12.01.2012.
17:08
Vestionline A
Jedna obična reportaža iz pritvora u Ševeningenu, koju su objavile "Vesti", u interperetaciji "E-novina" postala je "krvava priča o čika Ratku i čika Radovanu". Prenoseći našu vest o proslavi slave i jubileja RS među haškim optuženicima "E-novine" su svojim čitaocima objasnile kako su "zločinci čerupali slavski kolač, kako su se setili lepih trenutaka tokom gedocida i kako su im prijale gusle usled haškog kazamata". Prenosimo vam u originalu tekst sa portala "E-novina" preuzet od nas - "nacionalističkog portala".
Četvrtak 12.01.2012.17:15
Ako smo mi Srbi slozni..niko nam nista nece moci! Neka zavide,neka lazu,mi znamo istinu i svoj put..Divno je znati da su Predsednik i Djeneral slozni i uvom svetom cinu..SAMO HRABRO SRPSKI HEROJI,OSTACETE U ISTORIJI ZAPISANI KAO MILOS OBILIC ZA VJEK VJEKOVA!!!
Petak 13.01.2012.08:36
KAKO tvoja recenica , ispisana krupnim slovima, zvuci kao slogan, krilatica, setenca i slicno ovome, gde spominjes OBILICA i istoriju i budi emocije kod coveka. Dok sam ovo citao, kroz celo moje telo, prosla je odredjena toplota i na trenutak mi se ucinu kao da lebdim.Sa ponosom. Posle toga setih se, kako, americki generali nikada nisu nikome odgovarali, nema ih po zatvorima a onda me po telu obli hladan znoj. Veliki pozdrav!
Petak 13.01.2012.09:02
Hvala brate...i ti pises sa emocijama i divni su ti komentari...Samo da smo mi slozni,da se sklone ovi izdajnici sto pljuju svoj rodjeni srpski narod na medijima i vraticemo cast i slavu.
Četvrtak 12.01.2012.17:32
Свешће се ти лајавци на занемарљиву меру само да се народ ослободи из летаргије и онога ''шта ја ту могу'' јер такве нас највише воле. УМРТВЉЕНЕ. ДВЕРИ организују ТРИБИНУ У ЗЕМУНУ. 16. јануар Косовска 9 са почетком у 18.00ч
Petak 13.01.2012.08:15
Podrzavam tribinu koju organizuju Dveri ! Dobro je sto je ulica Kosovska 9 ! Pozdrav za Dveri i pozdrav za tebe.Pomozi Boze! Ziveli nasi u Hagu bez obzira sto je on na brzinu sklepan samo za Srbe . Boze pravde!
Četvrtak 12.01.2012.19:04
novine "VESTI" nisu u sluzbi zapadnih siledzija....prema tome imaju pravo da pisu istinu... E-novine,,,,su u sluzbi dzelata,,,,koji sve cine da nastanak rata na prostoru bivse YU stave SRBima na odgovornost...jer time pravdaju "milosrdnog andjela" sa uranijumskim bombama,,,,smrt hiljadama civila i razaranje fabrika i infra-strukture u SRBskim zemljama...i da nekim slucajem ne bi doslo do vojnih promena u svetu, pa bi zlocinci morali platiti SRBima ratnu odstetu kao nacisticka D-e....zato se u haskom kazamatu podmuklo ubijaju najvidjeniji SRBi,,,jer nece zivih svedoka.
Četvrtak 12.01.2012.20:13
Briga Lava sta govece misli ! Na njihovom sajtu stoji ovo: "Više od polovine jedinstvenih poseta portalu ostvaruje se iz inostranstva, pre svega iz zemalja regiona" Pametnom dovoljno..vise ih citaju balisti i ustase nego zemlja koja ih hrani i koja im je dala prostor. e-novine: to su oni od najgore sorte sto zloupotrebljavaju srpsku gostoljubivost i naivnost i osecaju se najlepse medju Srbima koje najvise mrze !? Bas kao i sve crnogorske komunjare, ustasko-hortijevi poklonici i ostali balisti sa zukorlicem na celu.Nije Sestre i Braco nas problem u svim njima, problem je u nama i na dedinju i u beogradu ! Kad to sredimo onda ce nas svi vise postovati. Svu srecu u radu najslobodnijim VESTIMA

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)